Cloud Past

Cloud Past Portfoliododatno objašnjenje video fajla

Podelili smo 5000 laptopova sa 3G modemima i MOBILnim telefonima svoj deci na Rakovici od predškolskog pa nadalje. Povezali smo ih u CLOUD sa neograničenim pristupom Internetu i omogućili da dele fajlove kao “užinu”, kao i da koriste zajedno sa svojim porodicama sve prednosti “oblaka”

Internet of everything – trenutna bežična mreža svega što je “born&made” sa što više senzora se funkcionalno nadovezuje i povezuje mobilne uređaje stavljajući Vam na raspolaganje bilo gde i bilo kad onoliko procesorske snage i skladištenog prostora koliko Vam u tom trenutku treba. Google i Microsoft su tu za Vaše vidljive poslovne i privatne profile dok je Tor cloud zadužen za one nevidljive. Sve u svemu nećete više držati kompjutere ni u kući ni u kancelariji.

Antibiro, kao što mu samo ime kaže, “bez/protiv olovke” na engleskom i u prenesenom značenju na našem:
protiv birokratije, bez papirologije, kancelarije, kablova, hardvera, haosa neprebrojivog sitnog i krupnog kancelarijskog inventara, papira, predmeta, fascikli, privatnih sitnica, fizičkih i psihičkih ograničenja određenim mestom, stolicom i lokalom, odvlačenja pažnje i ostale uobičajene scenografije u gotovo svakoj firmi; nasuprot tome omogučava čist enterijer i radno okruženje što drugačije nije moguće kao što možete videti na slikama i video fajlovima na ovoj istoj web strani.